vinsmaking

Battle of the winemakers på Losby Gods 9. mars

Laster kart ....

Dato/tid
Date(s) - 09/03/2018 - 10/03/2018
6:00 pm - 11:30 pm

Sted
Losby Gods

Kategorier


Palmer Group arrangerer i samarbeid med Losby Gods for femte gang Battle of The Winemakers. Vi har med tre vinprodusenter for å gi dere en skikkelig minnerik aften. Fredag 9. mars blir det kamp mellom den anerkjente Piemonte-produsenten Angelo Negro, den tradisjonsrike, tyske produsenten Reichsrat Von Buhl og den franske kvalitetsprodusenten Domaine Roux fra Burgund. Les mer om produsentene lenger ned.

Kveldens program blir som følger:

Innsjekk på Losby Gods fra kl. 15.00
Kl. 18.00 samles vi til en intim vinsmaking i Ballsalen
Kl. 19.00 serveres aperitiff i Hagestuen
Kl. 19.30 går vi til bords for å nyte en 4 retters meny
med flere viner til hver rett
Etter middagen serveres det kaffe i Biblioteket.

Pris per person i dobbeltrom kr. 2300,-
Tillegg for enkeltrom kr. 300,-

Det er begrensede plasser til arrangementet, så vær rask. Vi pleier å selge ut billettene fort.

PÅMELDING & SPØRSMÅL:
marianne.halvorsen@losbygods.no

telefon: 67 92 33 11

Reichsrat Von Buhl – Pfalz, Tyskland

Reichsrat Von Buhl har laget viner siden 1849 og er en av Tysklands mest anerkjente og regnes i toppsjiktet av dagens tyske vinprodusenter. Von Buhl lager både musserende, hvite (tørre og søte) samt røde viner. Filosofien er klassisk og terroirpreget hvor man holder tyske vintradisjoner i hevd sammen med den moderne tørre stilen.
I 2012 ansatte man Richard Grosche (Die Weinwelt – Redaktør) og Mathieu Kauffmann  (Champagne Bollinger – Winemaker) som skulle lede Von Buhl når den nye æra skulle starte i 2013. Mathieu, som allerede har laget noen av verdens beste Champagner, har allerede bevist sine kunster ved å lage tysklands beste sekt.

http://www.von-buhl.de

Angelo negro – Piemonte, Italia
Siden 1670 har Negro familien kultivert vinmarkene i Roero-åsene i Piemonte, dedikert til de lokale druetypene Favorita, Arneis, Nebbiolo, Barbera, Bonarda, Dolcetto og Brachetto. Familien besitter nå ca. 70 ha dyrket vinmark, lokalisert mellom den historiske gården Perdaudin i Monteu Roero og Basarin i Neive. Dedikerte og pasjonerte Giovanni Negro har en personlighet som kjennertegner vinene og som er videreført til neste generasjon. Sønnene Gabriele, Angelo (ønolog), Guiseppe og Emanuela gjennomfører kvaliteten og gjestfriheten som alltid gjør det verdt et besøk.

http://www.negroangelo.it

Domaine Roux – Burgund, Frankrike
Roux Père & Fils ble etablert i 1885 og er blant Burgunds 10 største vinmarks eiere med ca 70 ha fordelt på 56 ha i Côte de Beaune, 5,50 ha Côte de Nuits og 9,50 ha i Côte Chalonnaise. De produserer viner fra 13 forskjellige landsbyer på alle nivåer fra Bourgogne til Grand Cru. Selve vingården ligger i Saint Aubin og samt flere andre steder i Côte de Beaune kan de skilte med flere av de aller beste vinmarker/parceller. Stilen er klassisk med ren og nesten puristisk frukt, klassisk fatbruk og viner som kun vil bli bedre med lagring.

http://famille-roux.vin