PALMER WINE 

PALMER WINE er vår verden av klassiske viner som alltid er god valuta for pengene. De fleste produsentene i Palmer Wine er fra Europa hvor nordmenns favorittvinland ligger, også kalt den gamle vinverden. Mange av de er vinhus hvor hele familier har arbeidet hardt sammen i mange generasjoner for alltid å lage den beste vinen til den beste prisen.

PALMER FINE WINE 

Våre viner er terroir, som betyr at de kan identifiseres i smak fra jord og medfødte tilstander av et bestemt område, bygget inn i grunnen gjennom generasjoner. Palmer Fine Wine er en småskala vinimportør med de virkelig store, utsøkte og fine vinene fra Europa og nye verden, produsert under de mest perfekte forhold. Vinene er ofte sjeldne og appellerer til de mest kunnskapsrike konsumentene og topp restauranter.

Lars Asbjørn Adskim

Portfolio Manager Wine

+47 993 58 029

lars@palmer.no

Helge Steingrim

Commercial Director Wine

+47 920 48 991

helge@palmer.no

Linda Merete Bergman

Product & Marketing Coordinator

+47 40 47 69 75

linda@palmerwine.no

  • Enjoy Wine & Spirits

    Bak Enjoy Wine & Spirits står familiebedriften Di Luca i Sverige. De er blant de største på det svenske markedet. www.enjoywine.se

    Les mer
  • Pellegrino Vini - StarWine

    Pellegrino Vini er eid og drevet av Kenny Pellegrino, som med samarbeid med Natale Verga har laget en flott og karakterrik Barbera. Natale Verga har et godt rykte på seg til å lage svært gode «value for money» viner.

    Les mer
  • Château du Val de Mercy

    I 1992 startet Château du Val de Mercy rekonstruksjonen av sin tidligere vinproduksjon (fra før vinlusa herjet). Ved de første vinmarkene begynte de å dyrke fantastisk Pinot Noir i den nærliggende landsbyen Nanteau. I tillegg opprettet de vinmarker noen kilometer unna, i Chitry le Fort (Canton de Chablis) med tekniske produksjonsfasiliteter ved Place de l’Eglise i Chitry le Fort. Domaine du Château du Val de Mercy består av 30 hektar dyrket vinmark. 2/3 av vinmarkene har en beliggenhet innenfor AOC Chablis, og resten ligger i Chitry le Fort. www.valdemercy.com

    Les mer
  • Frederiksdal Kirsebærvin

    Frederiksdal Kirsebærvin er historien om Godseieren som ville rive opp alle sine gamle kirsebær, men på grunn av et møte med en vinjournalist og en kokk så produserer man i dag et unikt produkt som har klare røtter til dansk vin tradisjon, dansk mat og kortreist vin med et unikt terroir-uttrykk. På Frederiksdal Gods på Lolland produserer de vin og likør, som ingen andre har gjort tidligere. Og de gjør det med de aller beste råvarene som det nordiske klima kan frembringe. Mikroklimaet på Lolland er Danmarks varmeste og tørreste region, som medvirker til å gi kirsebær som modner perfekt og som inneholder naturlig høye verdier av syre, sukker og antioksidanter. Det er ikke tradisjonell kirsebærvin – på godt og vondt. Det er heller ikke portvin eller rødvin. Dette er noe helt unikt. Hjemmeside Frederiksdal

    Les mer
  • Monte del Frà

    Monte del Frà betyr munkenes åsside. Monte del Frà ligger i hjertet av Bianco di Custoza DOC, syd-øst for Gardasjøen, 15 km utenfor Verona. Jordsmonn består her av kalkstein, leire og sandholdig jord. Familien Bonomo eier 65 ha dyrket vinmark, som drives av brødrene Eligio og Claudio Bonomo. Dette er en av de mest fremadstormende og dynamiske produsentene i regionen, og har meget moderne vindyrkningsteknikker. Eglio Bonomo var den første produsenten i regionen som gikk over fra den tradisjonelle 1,6 meter høye ”cordon vines” til lavere ”single guyot” system. Besøk deres hjemmeside: http://www.montedelfra.it/old/index.php

    Les mer
  • Frescobaldi

    I over 30 generasjoner har adelsfamilien Frescobaldi vært hengivne til produksjonen av fantastiske toskanske viner. Frescobaldi har alltid vokst og utviklet seg ved å kombinere ekspertise og innovasjon. De har en egen evne til å produsere viner som gjengir kvaliteter fra jordsmonnet og typisiteten til hvert terroir på en bemerkelsesverdig god måte. Hardt arbeid, usedvanlig god lokalkunnskap og kjærlig omsorg for sine vinranker sørger for at Frescobaldi, fortsatt, den dag i dag, kan tilby høy kvalitet og helt unike viner. Besøk deres hjemmeside: http://www.frescobaldi.com/

    Les mer
  • Negro Angelo e Figli

    Siden 1670 har Negro-familien kultivert vinmarkene i Roero åsene i Piemonte, dedikert til de lokale druetypene Favorita, Arneis, Nebbiolo, Barbera, Bonarda, Dolcetto og Brachetto. Familien besitter ca. 60 ha dyrket vinmark, lokalisert mellom den historiske gården Perdaudin i Monteu Roero og Basarin i Neive. Dedikerte og pasjonerteGiovanni Negro har en personlighet som kjennertegner vinene og som er videreført til neste generasjon. Sønnene Gabriele, Angelo (ønolog), Guiseppe og Emanuela gjennomfører kvaliteten og gjestfriheten som alltid gjør det verdt et besøk. Besøk deres hjemmeside: http://www.negroangelo.it/ing/

    Les mer
  • Palmer Fine Wine

    Les mer
  • Perelada

    Castillo Perelada er topprodusenten fra det lille området Empordá, nordøst i Spania. Det er i dag 3. generasjon Suqué Mateu som styrer skuta etter at slottet ble kjøpt av Miguel Mateu i 1923. De har bygget opp et renommé, ikke bare i Spania, men i hele verden som en topprodusent av både cava og stille viner. De forsker på hvordan de ulike druesortene klarer seg i forskjellige jordsmonn og disse resultatene blir lansert i et lite kvantum når de får ekstraordinære resultater. Besøk deres hjemmeside: http://www.perelada.com/en/

    Les mer
  • Pirosso

    Private brand laget i samarbeid med Cantine Due Palme, hvis ønolog og president er kåret til områdets beste vinmaker opptil flere ganger.

    Les mer
  • Nino Franco

    Primo Franco var en av pionerene til å introdusere prosecco internasjonalt og har bygd opp et renommé som en av topprodusentene av prosecco. De er også en av produsentene som høster flest ”3 glass” i Gambero Rosso. Besøk deres hjemmeside: http://www.ninofranco.it/

    Les mer
  • Simonnet-Febvre

    Simonnet-Febvre sin historie strekker seg tilbake til 1840, da Jean Febvre, en forhandler av eikefat, startet med produksjon av vin. I begynnelsen spesialiserte han seg på musserende viner laget på tradisjonell metode med annegangsgjæring på flaske. Han ble også raskt kjent som en topp produsent av Chablis, både for sin standard utgave, men også fra 1er Cru og Grand Cru vinmarkene sine. I tillegg eide han diverse vinmarker i Yonne, rundt Chablis. Simonnet-Febvre er i dag den eneste produsenten som lager Cremant de Bourgogne i Chablis. Besøk deres hjemmeside: http://www.simonnet-febvre.com/fr/

    Les mer
  • Vercoope - Vinho Verde

    Via Latina kommer fra det middels store kooperativet –”Vercoope”. I denne sammenheng er det er klar fordel at vinen produseres hos en større produsent da dette gjør det mulig å holde en stabil kvalitet gjennom hele årgangen. Besøk deres hjemmeside: http://www.vercoope.pt/

    Les mer
  • Lajonie - Château Bellevue

    Vignobles Lajonie er en familiedrevet vinprodusent som i dag eier 4 vingårder i Sør-Vest Frankrike, nærmere bestemt Bergerac og Monbazillac. Det er i dag Mr. Gerard Lajonie som styrer skuta. Han tok over familiegården, Chateau Pintouquet i Bergerac fra foreldrene i 1962. Familien Lajonie hadde da produsert vin her i 3 generasjoner. Han har kjøpt opp 2 andre gårder etter han tok over, bl.a Ch. Bellevue i Monbazillac. Dette ga han muligheten til å lage dessertvin i tillegg til rød, hvit og rosevin som han produserer på de andre eiendommene. Besøk deres hjemmeside: http://www.vignobleslajonie.com/

    Les mer
  • Vinihold

    Paco das Côrtes er en ung og dynamisk produsent. De har knyttet til seg kanskje den mest anerkjente økologen i Portugal, António Ventura, som ble kåret til årets vinmaker i Portugal i 2006. De har skaffet seg vinmarker i de beste områdene i Regional Lisboa og ønsker i en større grad og få dette området på kartet for kvalitetsvin fra Portugal. Paco das Côrtes fokuserer mye på eksport, og mesteparten av produksjonen deres går ut av Portugal! Besøk deres hjemmeside: http://www.vinihold.com/pt/

    Les mer
  • Contarini

    Contarini er en fremadstormende produsent av Prosecco. De produserer vin i alle prisklasser og viser at det fortsatt går an å lage prisgunstig Prosecco. Alle vinmakere som jobber hos Contarini har ønolog-utdannelse fra den lokale Vinmakerskolen i Conegliano. De er dermed spesialister på Prosecco allerede før de begynner å jobbe her. Hos Contarini investeres det mye i ny teknologi og kjelleren deres er ”state of the art”, samtidig som det er viktig for dem å bevare de lokale tradisjonene. Besøk deres hjemmeside: http://contarinivini.it/it/

    Les mer
  • Château de Meaux

    Chateau Gautoul er et historisk slott fra det 17 århundre som ligger flott på en høyde med utsikt over landsbyen Puy l'Evêque og elven Lot. I området rundt slottet har de 30 hektar med sydvendt vinmark hvor de dyrker Malbec, Tannat og en liten del Merlot for å runde av de stramme vinene. Chateau Gautoul ble i 1998 kjøpt opp av belgiske Eric Swenden og hans kone Claudine. De har investert mye i vinifikasjonen og kvaliteten har vært merkbar bedre fra år til år etter deres ankomst! Besøk deres hjemmeside: http://www.chateaugautoul.fr/

    Les mer