Palmer Wine

Champagne Palmer – et «RØVERKJØP» til kroner 309,90

Vinhuset Champagne Palmer & Co er først og fremst en historie av dedikerte vinpersonligheter, gode vinmarker og et sterkt fokus på kvalitet. Vinhuset i den berømte regionen i Frankrike ble først startet av syv individuelle Premier og Grand Crû vinmarkseiere for å samle mer styrke mot de store i regionen.

Champagne Palmer eier i dag hele 415 hektar vinmarker. Over 200 hektar er beliggende i Grand Crû og Premier Crû klassifiserte eiendommer i Montagne de Reims.

Kjennetegnende i Palmers Champagne,er friskhet, renhet i aroma og eleganse i aroma og finish. Vinene er dominert av druen Chardonnay som tilfører dette i vinene.

Deres bestselger er Palmer Brut Réserve, som består av druer fra de beste vinmarkene i regionen. Også druer fra Premier Crû og Grand Crû vinmarker. Drueblanding består av 55% Chardonnay, 35 % Pinot Noir og 10 % Pinot Meunier. I Palmer Brut Reserve NV består også vinen av 35 % modnet Reserve-vin for å gi dybde og stil.

Vinen er modnet hele fire år på bunnfall og i forhold til andre «Non Vintage» Champagne, er vinen et «RØVERKJØP» til kun 309 kroner på Vinmonopolet (Bestilling Nr. 3327701)

Vinen har i en årrekke vunnet gullmedaljer internasjonalt i kategorien «Non Vintage Champagne»

Denne Champagnes anbefales varmt fra alle oss i Palmer Group, så nå er det bare å invitere hyggelige gode venner til middag.