Event

Ferraton Dinner with Patrick Rigoulet

Familien Ferraton har laget vin i Rhônedalen siden 1946 – og har drevet etter økologiske og biodynamiske prinsipper siden 1998. Ferraton sin filosofi handler mye om respekt for naturen. Eiendommen bruker hverken kjemikaler, ugress- eller innsektsmidler, og har vært Demeter-sertifisert siden 2010. Hver eneste vin viser tydelig de ulike dyrkestedene og de særegne «terroir» fra Rhônedalen.

Tid: Lørdag 8. februar kl. 19:30

Sted: Albert Bistro på Aker Brygge

Pris: 895,-

Om du ikke ønsker en full middag kan du stikke innom og teste mange forkjellige viner fra produsenten «by the glass»

For middag med Patrick Rigoulet, bestill via booking@albertbistro.no merk med “Middag med Patrick Rigoulet”

For bordreservasjon www.albertbistro.no

 

Sjekk ut Facebook-arrangementet her. 

Related Posts