vinsmaking

Palmer novembersmaking – Winefall 2018

Laster kart ....

Dato/tid
Date(s) - 08/11/2018
5:00 pm - 9:00 pm

Sted
Bårdar Danseakademi

Kategorier


På Palmer Groups årlige novembersmaking får du satt tysk premium sekt opp mot Champagne, smake porteføljen til en av verdens beste Cognac produsenter Chateau Montifaud og testet søsken vinene til Sassicaia fra Tenuta san Guido. 15 bekreftede produsenter og nesten 100 ulike produkter, et riedel glass til odel og eie, samt fingermat og smaking i 4 timer. Vi håper at du kommer!

Årets versjon har fått navnet Winefall 2018, og vil bli gjennomført på Bårdar Danseakademi – gamle smuget midt i Oslo sentrum. Det er kun 200 billetter tilgjengelig, så her gjelder det å være tidlig ute om du ønsker å være med! Dette er en unik mulighet til å møte personene bak de mange interessante vinene til Palmer Group, og det kommer mer enn 15 produsenter på arrangementet – nærmere 100 ulike varer å smake! Det vil bli servert enkel fingermat, og du får et Riedel smaksglass til odel og eie. Arrangementet har 20 års aldersgrense. Arrangementet varer fra 17.00 – 21.00

Vi gleder oss veldig og håper at vi ses! Meld deg på her: 

Bekreftede produsenter:

Champagne Palmer

Monte Del Fra

Perelada

Reichsrat von Buhl

Alvaro Palacios

Frescobaldi

Cossetti

Emilio Moro

Domaine Roux

Bodegas Williams Humbert

Enjoy Wine

Origin Wine

Foncalieu

Chateau Montifaud (brennevin)

Aurora Spirit Distillery (brennevin)

Husholdnings serien (brennevin)

MasterclassRiedelsmaking 17.30 – 18.15

Riedelvil presentere sine nye super glass og viktigheten av å velge riktig glass tilvin. Du får med deg 4 forskjellige glass fra Performance Collection i koffert,som i butikken har en veil. pris på 1.380 kr. Du får smake viner fra Tyler på denne presentasjonen.

MasterclassMonte del Fra 18.30 – 19.15

Lærmer om Monte Del Fra, et familedrevet vinhus med lang historie. Smak det bestede har å by på av vin som høster utmerkelser hvert eneste år.

MasterclassChampagne Palmer 19.30 – 20.15

Smak noe av det mest spennende fra porteføljen til Champagne Palmer: Brut Reserve, Blancde Blancs, Vintage, og Amazone de Palmer.