Palmer Wine

Her er endelig NYE Skravlevin Corvina !

Vi har ønsket å ta Skravlevin et steg videre. Vi lanserer derfor straks en forbedret kvalitet; mer kompleks, lang og avrundet ettersmak, med enda lavere sukkerinnhold. Aldri har vi i Palmer smakt en så bra vin i forhold til pris. Bonomo familien har sammen med Bjørg, satt sammen en helt ny og fantastisk blend og Bjørg har i tillegg skapt et nytt og treffende motiv til selve etiketten.

Monte del Frà var et naturlig valg da Bjørg skulle velge samarbeidspartner til sin nye vin. De to partnerne deler mange av de samme verdiene, noe som er svært viktig for Bjørg. Monte del Frà er en familiebedrift med solide røtter i Veneto, og i dag er det de to brødrene Eligio og Claudio Bonomi som sammen med sine familier fører tradisjonen videre. Bærekraftig landbruk og vinproduksjon er viktig for hele familien, som er i ferd med å legge om til økologisk dyrking av druer. Bjørg setter spesielt stor pris på denne investeringen i våre barns fremtid.

Skravlevin Corvina er laget på corvina-druen, den viktigste druen i Veneto. Druene har blitt tørket i en kort periode for å gi en fyldig, rund og behagelig munnfølelse. Den har en herlig duft av røde og mørke kirsebær, plommer og krydder. Den er smaksrik og fyldig med god frukt og fin lengde. En herlig vin som setter skikkelig fart på snakketøyet.