Dato: 20. - 23. september 2023
Sted: Veneto og Verona, Italia
Påmelding:
klikk her


Opplev vinområdet Veneto og bo i Verona!
Vær mer og besøk familievingårdene i Valpolicella og Sommacamagna/Custoza.

 

Program for tur til Veneto/Verona 20.-23. september 2023

Onsdag 20.september – Verona

Vi reiser fra Gardemoen med Norwegian kl. 18:55, direkte til Verona og lander kl. 21.35
Bussen tar oss direkte fra flyplassen til Verona, hvor vi bor sentralt på Hotel Mastino, i Verona sentrum – en kort busstur på 15-20 minutter.

Torsdag 21.september – Vinprodusenten Monte del Fra


Etter frokost på hotellet setter vi oss i bussen i 15 bussen og besøker den prisbelønte vinprodusenten Monte del Fra. Her vil familien Bonomo ta oss med på en vandring i vinmarkene, gjennom vineriet og ned i galleriet som ligger vegg i vegg med vinkjelleren. Her vil vi ha en vinsmaking av deres prisbelønte viner akkompagnert til områdets spesialiteter av pasta. Vi besøker vinbutikken.

Etter å ha besøkt familieprodusenten så er vi tilbake i Verona hvor vi har noen timer for oss selv før vi går fra hotellet til Piazza Erbe og nyter et utsøkt måltid på Caffe Dante.


Fredag 22.september – Familieprodusentene Tenuta San Leonardo og Le Ville di Antane – Valpolicella.

Vi tar en tidlig frokost og setter oss i bussen kl 0900 for å kjøre til Tenuta San Leonardo, som ligger 40 minutter med buss utenfor Verona,
til den lille landsbyen San Leonardo i Valpolicella. Her har familien Marchesesi Guerrierieri Gonzaga vært etablert siden 1724 – og familiens første reelle vinmaker, Marchesesi Carlo studerte til vinmaker i Lausanne og ble fasinert av viner fra Bordeaux, deres prisbelønte vin San Leonardo har en «Bordeaux blend» med druene Cabernet Sauvignon, Carmenere og Merlot. Her får vi smake oss igjennom deres fantastiske viner akkompagnert av litt lokal skinke/ost.

Deres vinshop har mange skatter fra eldre årganger som vi får mulighet til og kjøpe med en 15% Palmer’s rabatt.
I bussen tilbake til Verona stopper vi hos en liten familie produsent Le Ville di Antane. Her får vi smake deres Valpolicella viner, som Valpolicella Classico, Ripsso og Amarone.

Vel tilbake i Verona – har vi igjen muligheten til litt oppdagelse av denne fantastiske byen – før vi går til en utvalgt restaurant og nyter en 3-retters lokal meny.Lørdag 23. september – Verona/hjemreise

Etter en tidlig frokost – setter vi oss i bussen og kjører til Verona, hvor vi tar direkteflyet tilbake til Oslo.

Vi gleder oss til å se dere!


Totalpris for turen er på kr 12.750,- som inkludere
r
- Opphold 3 døgn i dobbeltrom inkludert frokost – tillegg for enkeltrom kr 3.500
- Transport Verona flyplass til Verona sentrum
- Besøk hos 3 produsenter
- 2 lunsjer og 2 middager inkludert vin
- Vinsmaking – topp viner
- Mulighet til og handle hos vin produsentene til redusert prisPåmelding: klikk her

Kontakt program: lars.huth@palmer.no

Kontakt booking: svein@reiseogkonferanseservice.no

Monte del Frà

Monte del Frà er en av de fremste eiendommer i Valpolicella og Custoza for produksjonen av kvalitetsdruer takket være den beste beliggenhet. Monte del Frà betyr munkenes åsside. Monte del Frà ligger i hjertet av Bianco di Custoza DOC, sydøst for Gardasjøen, 15 km utenfor Verona. Etter 62 år er Monte del Fra fortsatt eid av Bonomos familie, og vineriet drives i dag av 2. og 3. generasjonen. De vinmarkene som familien eier er ekte “cru”, og vinene som kommer fra disse vinmarkene har blitt et referansepunkt for italiensk kvalitetsvin.

Område

Veneto

Vingård

Monte del Frá

Land

Italia

Datterselskap

Palmer Wine