Vi gjentar suksessen! Sikre deg billetter til Palmers store smaksmesse 2022 allerede nå. I mange år har vi arrangert vår årlige konsumentmesse på høsten, med rundt 30 av våre produsenter tilstede med sitt utvalg av vin, øl og brennevin. Messen har blitt arrangert flere steder, og under flere navn, men de siste årene har vi holdt oss på ærverdige Høymagasinet i Oslo. Tidligere het messen Palmers store vinmesse, men navnet ekskluderer både vin og brennevin som vi også er så stolte av, så nå har vi falt på navnet Palmers store smaksmesse som vi føler dekker essensen av hva vi ønsker å vise frem.

KLIKK HER FOR BILLETTER.


Tid: torsdag 20. oktober 2022 kl. 15:30-18 / 18:30-21

Billettpris: 499,- (+ billettavgift)

Sted: Høymagasinet


VI GJENTAR SUKSESSEN!

Under Palmers Store Smaksmesse vil du få smake rundt 200 drikkevarer fra rundt 30 av våre produsenter fra hele verden. Du kan velge mellom bolken kl. 15.30-18 eller kl. 18.30-21, hvor du får utdelt et smakeglass som du kan ta med deg rundt i hele lokalet og smake på akkurat det du vil – i 2,5 timer. Hos oss får du smake på et stort utvalg vin, øl og brennevin, i alle prisklasser og fra hele verden. I tillegg til hyggelige vinmakere har vi også egne bartendere som mikser drinker hele kvelden.

Ta med kjæresten, naboen eller svigermor for en hyggelig kveld med gode smaksopplevelser!

Akkurat som i 2019 og 2021 holder vi vinmessen vår i flotte lokaler på Høymagasinet ved Akershus Festning i Oslo sentrum – med parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet, og gode forbindelser til offentlig transport.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Aldersgrense 20 år

Billetten inkluderer smaking

NB! Maks. 200 deltakere per bolk.

KLIKK HER FOR BILLETTER.

Sjekk ut stemningen fra messen vår i 2021!