Trenger du inspirasjon til gode drinker til påsken behøver du ikke lete lenger! Vi gir deg tre knallgode oppskrifter du kan teste til påske, laget med én og samme whiskey.

Vi bruker West Cork Black Cask Whiskey på turvennlig PET-flaske med pant.


Irish Coffee med revet appelsinskall

Du trenger: 

Slik gjør du: 

Risk kremfløte til den begynner å stivne, bruk gjerne en brukt vannflaske med skrukork som shaker. Ha brunt sukker i et glass som tåler varme, hell på varm kaffe og rør ut sukkeret. Tilsett whiskey og legg et fløtelokk på toppen. Riv appelsinskall over fløtelokket. Server umiddelbart.

West Cork Quarantini

Du trenger: 

Slik gjør du: 

Ha alle ingrediensene, unntatt boblevannet, i en shaker sammen med isbiter og risk kraftig i 5-6 sekunder til shakeren føles kald. Bruk en sil og hell væsken over i et avkjølt cocktailglass. Har du ikke det, bruk et hvitvinsglass. Topp med en dæsj avkjølt boblevann eller musserende, og garner med en appelsin-zest. 

West Cork Quick Lunch

Slik gjør du: 

Ha alle ingrediensene i en shaker sammen med isbiter og rist kraftig i 5-6 sekunder til shakeren føles kald. Hell alt inkl. isbitene over i et glass. Krem på toppen er valgfritt, men ganske så godt. Serveres helst med en bit Kvikk Lunsj ved siden av.