Vi bruker West Cork Black Cask Whiskey på turvennlig PET-flaske med pant.
Irish Coffee med revet appelsinskall
Du trenger:
- 4 cl West Cork Black Cask Whiskey
- 2 ts brunt sukker
- Kaffe
- Håndrisktet/pisket kremfløte
- Appelsinskall
Slik gjør du:
Risk kremfløte til den begynner å stivne, bruk gjerne en brukt vannflaske med skrukork som shaker. Ha brunt sukker i et glass som tåler varme, hell på varm kaffe og rør ut sukkeret. Tilsett whiskey og legg et fløtelokk på toppen. Riv appelsinskall over fløtelokket. Server umiddelbart.

West Cork Quarantini
Du trenger:
- 3 cl West Cork Black Cask Whiskey
- 1 cl appelsinlikør
- 3 cl ferskpresset appelsinjuice
- 2 cl sukkerlake
- En dæsj boblevann eller musserende
Slik gjør du:
Ha alle ingrediensene, unntatt boblevannet, i en shaker sammen med isbiter og risk kraftig i 5-6 sekunder til shakeren føles kald. Bruk en sil og hell væsken over i et avkjølt cocktailglass. Har du ikke det, bruk et hvitvinsglass. Topp med en dæsj avkjølt boblevann eller musserende, og garner med en appelsin-zest.

West Cork Quick Lunch
- Du trenger:
- 4 cl West Cork Black Cask Whiskey
- 1 cl karamellsaus (f.eks. fra Freia)
- En klype havsalt
- 4 cl sterk kaffe/espresso
- 8 cl lettmelk
Slik gjør du:
Ha alle ingrediensene i en shaker sammen med isbiter og rist kraftig i 5-6 sekunder til shakeren føles kald. Hell alt inkl. isbitene over i et glass. Krem på toppen er valgfritt, men ganske så godt. Serveres helst med en bit Kvikk Lunsj ved siden av.