Bli med på en unik reise til Empordá i Nord-Spania for å besøke vinprodusenten Perelada, og deres nye bærekraftige vineri. Reisen inkluderer også konsertbillett til Jose Carreras på Castell Peralada i anledning deres årlige Peralada Festival. Meld deg på nå for en uforglemmelig opplevelse!

Hva: Vin- og opplevelsesreise til Perelada
Dato: 
3. - 5. august 2022
Pris: 12.500,- (melder du deg på før 1. juli er prisen 11.600,-)
Booking: Gjøres til turguide Lars-Reidar (lars.huth@palmer.no)


PALMER SMAKSREISER

Lars Reidar Huth

Lars-Reidar Huth har jobbet i Palmer Group siden 2001, og har gjennom snart tre tiår gjennomført en 30-talls vin- og opplevelsesreiser i regi av Palmer, som blant annet jentetur med Bjørg Thorhallsdottir, trøffeljakt i Piemonte, Peralada Festival, Tyskland-tur til Deidesheim etc. Her er du med andre ord i trygge hender!


Tur 3.-5. august 2022 til Perelada
Det er en glede å kunne presentere neste Palmers smaksreise som vi har lagt til vinprodusenten Perelada i Empordá, helt nord i Spania. Vi har arrangert flere turer til denne vinprodusenten, men nytt av i år er åpningen av deres nye, bærekraftige og prisvinnende vineri! På denne reisen får du også oppleve Festival Peralada, som er en musikk- og dansefestival de arrangerer årlig, og prisen inkluderer konsertbillett til selveste Jose Carrera. Her er det bare å glede seg til en unik smaksopplevelse i flotte omgivelser og godt selskap!

Se video for årets Festival Peralada under:Trenger du mer info kan du ta kontakt med Lars Reidar Huth: 
E-post:
 lars.huth@palmer.no
Tlf:
 91370935

//

https://www.perelada.com/en

https://www.festivalperalada.com/en/programacio/

Perelada

Perelada er en topprodusent fra det lille området Empordá, nordøst i Spania. Det er i dag 3. generasjon fra Suqué Mateu-familien som styrer skuta etter at slottet ble kjøpt av Miguel Mateu i 1923. Over årene har også hotell, restauranter, golfbane og fast eiendom naturlig blitt inkludert i gruppen. Perelada sitt nye vineri som åpner våren 2022 fikk den gjeve LEED-prisen (Leadership in Energy and Environmental Design) som første vinprodusent i Europa.Område

Øvrige

Vingård

Cast. de Perelada

Land

Spania