Om Palmer

Vinimportselskapet Palmer & Co, i dag Palmer Group, ble stiftet 17. februar 1997. Palmer & Co hadde fra etableringen i 1997 og fremdeles den dag i dag Champagne Palmer i sitt sortiment; Champagne Palmer & Co ble etablert i 1847, og feiret 170 år i 2017. Vi er i dag et team på 18 stolte medarbeidere som i 2016 omsatte for 220 millioner kroner inkludert 80 millioner i alkoholavgifter, og leverte nærmere 1,8 millioner liter med alkohol på det norske markedet.

Horeca utgjør ca. 40% av vår virksomhet. Vi er stolte av å være leverandør av vin til Hansa Borg. Palmer Group arbeider både med Vinmonopolet, HoReCa (hotell, restaurant og catering) og bedriftsmarkedet. Vi har for tiden 30 listeføringer i basis- og testutvalget på Vinmonopolet. I tillegg har vi 400 produkter i Vinmonopolets bestillingsutvalg

palmerwine

Vår diversifiserte vinportefølje. De fleste produsentene i Palmer Wine er fra Europa hvor nordmenns favorittvinland ligger, også kalt den gamle vinverden. Vi har de seneste årene blitt sterkere på kvalitetsviner fra den nye verden. Vi har alt fra rimelige folkefavoritter til dyrere komplekse og terroirpregete viner

spirits-1

Palmer representerer et håndplukket utvalg merkevarer innen brennevin. Porteføljen inkluderer alt fra anerkjente Cognac-hus som Chateau Montifaud, til norskdestillerte Husholdningsgin produsert hos Himkok.

finewine

Palmer Fine Wine fokuserer på unike viner med høy kvalitet, og har en portefølje av spennende viner, blant annet sagnomsuste Sassicaia.

beerp

Palmer Beer fokuserer på de beste bryggeriene fra både fjern og nær hvor smak er i fokus. Porteføljen inkluderer lokale norske bryggerier og flere fra Norden, i tillegg til noen utenlandske kvalitetsprodusenter.

roxy_logo

Roxy Wines er det perfekte partnerskap mellom Palmer og Victoria Brandvold. Victoria. Vår hovedmalgruppe er den kvinnelige konsumenten. Dette er den raskest voksende konsumentgruppen i dag.

HouseOfWine_logo_burgunder_CMYK[2]

Ny nettside kommer snart