Palmer Wine

Bjørg Thorhallsdottir

Er det noe kunstneren Bjørg Thorhallsdottir kan, så er det å spre glede rundt seg. Den deler hun med alle, kjente som ukjente. Ikke rart den folkekjære Bjørg har venner over hele Norge!

Den gode samtalen betyr mye for Bjørg. Så viktig er den for henne at hun i tillegg til alt annet hun holder på med, har utdannet seg til samtaleterapeut. Alt løser seg, når man bare man kan snakke sammen. Gode samtaler gir masse energi. Og er det noe Bjørg er full av, er det nettopp energi. Hun griper de mulighetene som kommer hennes vei og er en dame med mange jern i ilden. I tillegg til å være en av Norges fremste kunstnere, er hun en populær foredragsholder, illustratør, forfatter og gründer.

Det er den anerkjente Veneto-produsenten Monte del Frà som står bak Bjørgs Skravlevin. Da hun møtte Marica Bonomo fra vingården Monte del Frà i Oslo fant de to damene umiddelbart tonen, og idéen om å lage en vin sammen ble sådd. Ikke lenge etter reiste Bjørg til Verona for å bli bedre kjent med Monte del Frà og vinene deres. Resultatet fra denne reisen er nå å finne i bestillingslisten på Vinmonopolet. Sammen har Bjørg og Marica laget to viner som er ideelle når gode venner samles, og samtalen går livlig rundt bordet. Vinen har naturlig nok fått navnet Skravlevin.

Monte del Frà var et naturlig valg da Bjørg skulle velge samarbeidspartner til sin nye vin. De to partnerne deler mange av de samme verdiene, noe som er svært viktig for Bjørg. Monte del Frà er en familiebedrift med solide røtter i Veneto, og i dag er det de to brødrene Eligio og Claudio Bonomi som sammen med sine familier fører tradisjonen videre. Bærekraftig landbruk og vinproduksjon er viktig for hele familien, som er i ferd med å legge om til økologisk dyrking av druer. Bjørg setter spesielt stor pris på denne investeringen i våre barns fremtid.

Se mer på Vinmonopolet