Claudio Radentis interesse for vin oppstod i en tidlig alder fra å hjelpe sin far som i likhet med mange italienere laget vin årlig til familien. Claudio husker kjærlig da han var 6 år gammel, og snudde drueknuserhåndtaket til faren sin.

Område

Tasmania

Vingård

Freycinet Vinyard

Land

Australia

Datterselskap

Palmer Wine

Palmer

Vinproduksjon ble en hobby som deretter utviklet seg til en karriere. Etter å ha utdannet seg med en Bachelor of Applied Science in Oenology fra Roseworthy Agricultural College SA i 1982, jobbet Claudio på Pipers Brook Vineyard (Tas) og Tyrrells (NSW), etterfulgt av 6 år ved Cassegrain Wines (NSW). Vinproduksjon i Cassegrains innebar også tilsyn med kontraktsarbeid i Coonawarra, Mildura og Griffith.

Claudio arbeidet årgangene 1987 og 1989 i Bordeaux og reiste til forskjellige vinregioner i Frankrike og Italia. Claudio var senior vinmaker i Goundrey Wines (WA) i 1990 og 1991, der møtte han sin livspartner, Lindy Bull. I 1992 kom Claudio tilbake til hjemstaten for å være sammen med Lindy på familiens Freycinet Vineyard.

Lindys interesse for vinifikasjon utviklet seg fra å hjelpe moren og faren Geoff og Susan Bull med å etablere Freycinet Vineyard. Lindy ble uteksaminert med en Bachelor of Applied Science i Ønologi fra Roseworthy Agricultural College i 1989, og da ble hun den første tasmanske kvinnen som ble uteksaminert som vinprodusent.

Hennes arbeidserfaring består av flere årganger i Clare Valley (SA), New Zealand og Frankrike, samt vinproduksjon på Goundrey Wines, etterfulgt av å tilbringe årene siden 1992 på familiens vingård.

Lindy og Claudio reiste også sammen til forskjellige vinregioner i Italia, Frankrike og USA.