Om lokalet

La Cave er kjelleren i våre kontorlokaler, og hjertet for alle slags samlinger. Utstyrt med et fullverdig restaurantkjøkken, egen vinkjeller og et unikt langbord av heltre.

Kapasitet

I tillegg til dette unike bordet med 14 plasser, har vi seks bord med 20 tilhørende stoler som gjør at vi har totalt 34 sitteplasser. I lokalet er det plass til ca. 70 mennesker (både sittende og stående).

Drikkevarer

Med over 100 produsenter fra hele verden og mer enn 600 drikkevarer, kan vi tilby drikkevarer i alle prisklasser og arrangere alt fra nybegynnerkurs til Burgundsmaking.

Arrangementer

La Cave er veldig bruksvennlig, og har uendelig med muligheter for arrangementer. Siden åpningen i oktober 2021 har lokalet blant annet blitt brukt til vinkurs, julebord, filminnspilling, styremøter og andre sosiale eventer. Vi har også tilgang til catering av høy kvalitet som også kan stille med profesjonelle kokker.

Booking

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om hvilke muligheter vi kan tilby deg. Vi brenner for gode mat- og drikkeopplevelser, og ønsker å spre gleden videre!

Telefon

48362646

E-mail

nora@palmer.no

Adresse

Lille Grensen 7
0159 Oslo

Palmer

La Cave

Gode smaksopplevelser er vår lidenskap.

Lokalet åpnet 1. oktober 2021, og har et flott og profesjonelt uttrykk med fokus på små detaljer.

Med over 100 produsenter og 600 drikkevarer tilbyr vi kurs i de fleste temaer og prisklasser.

Lokalet har kapasitet til 34 sittende personer, og ca. 70 personer stående.

Her kan du lære mer om mat og drikke i kombinasjon.

Nora Paynter Gundersen

Key Account Manager B2B

Telefon

+47 483 62 646

E-mail

nora@palmer.no