Italienske Galvanina er kjent for sin bruk av naturlige, økologiske råvarer av høyeste kvalitet. De leverer både brus, iste og miksere. Deres visjon er å bli det beste "boutique" alkoholfrie alternativet i verden.

Område

Rimini

Land

Italia

Datterselskap

Palmer Spirits

Palmer

For sine leskedrikker bruker Galvanina de beste ingrediensene: både juicen og fruktkjøttet fra sitrusfrukter og andre frukter blir benyttet. Råvarene kommer fra Sør-Italia og Middelhavet. De unike smakene og aromaene av fersk frukt, modnet på planter som følger en naturlig vekst, sikrer at kvaliteten er der den skal være.

For deres iste bruker de ekstrakter og infusjoner fra de beste tebladene fra ulike land i Asia, blandet med sitrusfrukter og andre frukter fra solfylte Sicilia og Middelhavsområdet.

Galvanina sine tonics har som mål å møte behovet til bartendere ved å spille en nøkkelrolle i moderne mixologi. Økologi står i sentrum, samtidig som de leverer ferske og allsidige produkter. Aromatiske urter og naturlig sitrusaromaer gir et naturlig og innovativt uttrykk i den kreative filosofien til deres produktlinje.