Det har blitt laget øl på St Hansgatan i Visby siden 1855. På den tiden lagde man mørkt øl av typen Porter og bryggeriet ble da drevet av A.L Wedins. Etter det flyttet pinsemenigheten inn. Til slutt, i 1994, flyttet Johan Spendrup inn sammen med 2 tyske kobberpanner! Johan kommer fra en familie som har drevet med å brygge øl i fire generasjoner, i nærmere 300 år!

Område

Øvrige

Vingård

Gotlands Bryggeri

Land

Sverige

Palmer

Etter et år med mye jobb fikk Johan åpnet Gotlands Bryggeri, og ble dermed Sveriges første ferskølbryggeri. Johan er entreprenør på faget og bruker sine kunnskaper og mangeårige erfaringer til videreutvikling: Han tok sin bryggmesterutdannelse i Tyskland, men har bodd både i England og i Norge, hvor han har jobbet som brygger. Han blander gjerne klassiske stiler, brygget med respekt for historie, med mer eksperimentelle typer som utfordrer til og med den med de mest modige smaker! Johan brygger fortsatt, men i dag har han et solid team i ryggen som hver dag jobber for å lage det beste ølet!

Besøk deres hjemmeside: http://www.gotlandsbryggeri.se/

Palmer

Etter et år med mye jobb fikk Johan åpnet Gotlands Bryggeri, og ble dermed Sveriges første ferskølbryggeri. Johan er entreprenør på faget og bruker sine kunnskaper og mangeårige erfaringer til videreutvikling: Han tok sin bryggmesterutdannelse i Tyskland, men har bodd både i England og i Norge, hvor han har jobbet som brygger. Han blander gjerne klassiske stiler, brygget med respekt for historie, med mer eksperimentelle typer som utfordrer til og med den med de mest modige smaker! Johan brygger fortsatt, men i dag har han et solid team i ryggen som hver dag jobber for å lage det beste ølet!

Besøk deres hjemmeside: http://www.gotlandsbryggeri.se/