Et selskap som har 371 års historie som vårt, vil sannsynligvis være dypt forankret i fortiden, men er også projisert mot fremtiden: dette betyr at respekten for landet og folket er grunnleggende for oss, spesielt for disse mennene og kvinner som jobber med lidenskap hver dag i Tenuta di Angoris, for å produsere det andre menn og kvinner kan nyte å smake på.

Område

Friuli

Vingård

Tenuta di Angoris

Land

Italia

Datterselskap

House of Wine

Palmer

Det er viktig for oss at hver kunde føler seg velkommen, har gleden av å komme på besøk til oss og komme tilbake igjen, og alltid kan stole på vår tilgjengelighet og pålitelighet.

Landet er vårt fedres land. Det representerer røttene til identiteten vår der vi jobber hver dag. Vi er landets vaktmestere, og av den grunn har vi besluttet å vedta en bærekraftig produksjon sertifisert av det nasjonale kvalitetssystemet for integrert produksjon som bevarer det og beroliger oss for fremtiden. Det er derfor viktig å kontinuerlig oppdatere og innovere utstyret (både i vingården og i kjelleren): Dette gjør at vi kan garantere kvaliteten på produktene våre uten å forstyrre vår tradisjon.

Dette er grunnen til at det for oss er grunnleggende å styrke og beskytte de opprinnelige vinrankene våre, som forteller hundreårsdagen for vårt territorium.