
Direkte pressing og kontrollert gjæring. Deretter følger en de alkoholiserings prosess. Prosessen med av alkoholisering kalles ‘spinning cone column’ Denne teknikken er basert på vakumdestillasjon ved lav temperatur som gjør at man kan justere alkoholnivået uten å miste aromaer. Under vakuum blir kokepunktet for alkohol redusert, og dette gjør at det er mulig å fordampe bort alkoholen uten at man koker frukten. Vinen beholder da mer av sin opprinnelige fruktkarakter.
Vinen passer til retter av lyst kjøtt, småvilt eller oster. Den passer også perfekt til å drikkes alene!
40 g/l
Grenache 100%
3.1 g/l
12-14 grader
Drikkeklar.
8011289
6177943
Glass
CHAVIN
På 10 år har CHAVIN blitt en stor og viktig aktør i Frankrike med 16 ansatte og eksport av vin til 58 land. Chavin drives og eies av en kvinnelig ildsjel som heter Mathilde Boulachin. Hun har spesialisert seg på det Skandinaviske markedet, siden hun har jobbet mange år i Stockholm. Mathilde Boulachin har oppnådd det de fleste knapt tør drømme om. To ganger er hun kåret til årets kvinnelige gründer i Frankrike, både for økonomisk suksess og fokus på bærekraft og økologisk vin, men også for en bred portefølje av alkoholfrie viner. Alle vinene er også vegansk sertifiserte
Område
Languedoc-Roussillon
Vingård
CHAVIN
Land
Frankrike