I 1997 kjøpte John og Ginny Grieve det som i dag er kjent som Avondale-gården. Deres yngste sønn tok utfordringen om å gjøre denne om til en robust, miljøvennlig vingård. I 2000 ble de rammet av en brann som kom fra fjellene. Dette så de på som en mulighet til å bygge opp en vingård på en bærekraftig måte med fokus på økologiske og biodynamiske prinsipper. Deres visjon er at “jord er liv”. I dag har Avondale 60 hektar med vinmarker, hvorav alle er sertifisert økologisk.

Område

Paarl

Vingård

Avondale

Land

Sør-Afrika

Palmer

I år 2000 ble de rammet av en brann som kom fra fjellene. Dette så de på som en mulighet til å bygge opp en vingård på en bærekraftig måte med fokus på økologiske og biodynamiske prinsipper. Deres visjon er at “jord er liv”.

I dag har Avondale 60 hektar med vinmarker, hvorav alle er sertifisert økologisk.

Johnathan Grieve er en familiemann, og vingården huser fire generasjoner av hans familie. Han er far til to, en ektemann, en sønn og en bror, som gjør at hans motivasjon til å oppnå et robust og balansert økosystem i vinmarken er å kunne viderebringe Avondale til kommende generasjoner.

Johnathan har også en lidenskap for jazz og alle former for kunst, spesielt trearbeid og skulpturer fikk han til å studere kunst i fire år.

Hans interesse for bondelivet startet da han var ung og vokste opp utenfor Durbanville i Western Cape. Han plantet og så etter egne grønnsaker, som han solgte til venner og familie. Han kunne umulig ha sett for seg å en dag skulle eie Avondale, og bli en talsmann for økologisk og biodynamisk jordbruk. Fokuset på helse og et balansert liv, økologi og lidenskap for jordbruk var derimot innlemmet fra barndommen.

Hans visjon for Avondale er å bygge opp og opprettholde deres økologiske, biodynamiske og naturlige vindyrkingprosess. I tillegg vil han legge til at hos Avondale er du alltid velkommen!