Det er ikke mange slott i Chablis, Château du Val de Mercy ligger på Place de l’Eglise, like bak kirken i landsbyen Val de Mercy, i en eiendom som historisk sett huset Baron de Coulanges. I 2007 kjøpte Château du Val de Mercy noen ekstra vinmarker i Côte de Beaune-området, i landsbyene Pommard, Volnay og Auxey Duresses. Ytterligere tekniske fasiliteter er installert i en historisk eiendom på Place de l’Eglise-torget i Pommard.

Område

Burgund

Vingård

Dom. du Ch. du Val de Mercy

Land

Frankrike

Palmer

I 1992 startet Château du Val de Mercy ombyggingen av sine vinproduksjonsanlegg. De første drueplantene ble plantet i den nærliggende landsbyen Nanteau og produserte en utmerket Pinot Noir. Rask ekspansjon fulgte med anskaffelsen av en vinproduksjons eiendom noen kilometer unna i Chitry le Fort (Canton de Chablis).

Denne eiendommen, som huser alle nødvendige tekniske produksjonsanlegg og rundt 30 ha produserende vingårder, skulle bli det som i dag er kjent som Domaine du Château du Val de Mercy.

To tredjedeler av vingårdene våre ligger i Chablis-appellasjonen og den resterende tredjedelen i Auxerrois-området.

I 2007 kjøpte Château du Val de Mercy noen ekstra vingårder i Côte de Beaune-området, i landsbyene Pommard, Volnay og Auxey Duresses. Ytterligere tekniske fasiliteter er installert i en historisk eiendom på Place de l’Eglise-torget i Pommard.