Hos TASTE mat & vinhus midt på Trysilfjellet får du fine dining i flotte lokaler med en lun atmosfære og stort vinkart.

Vi i Palmer var så heldig å få nyte en bedre middag hos TASTE for noen uker siden. Der møtte vi også daglig leder, Simon Lindvall. 

Daglig leder, Simon Lindvall, gikk fra å jobbe som barsjef på Knettsetra i Trysil, til å starte sin egen restaurant i bunnen av Sindrebakken, i de gamle lokalene til Bighorn/Loftet. 

Taste mat & vinhus åpnet dørene 20. juni 2019, og deres loungeområde i andre etasje åpnet vinteren samme år. Helt fra starten har visjonen vært klar: de skal tilby topp service, mat av ypperste kvalitet og god stemning i hjertet av Trysil. 

Som vi vet inntraff pandemien under et år etter åpningen av TASTE. Simon beskriver en følelse av å være oppgitt, da beskjeden om nedstengingen kom. Han var mest oppgitt over å ikke lenger kunne tilby personalet en arbeidsplass å gå til, men også oppgitt over hvordan det skulle gå med den nyoppstartede bedriften, og ikke minst alt de hadde planlagt for sine gjester. Simon sier også at det ikke kom til å bli de kommende helgene som skulle trygge pensjonen, men de valgte likevel å holde åpent for 40 personer av gangen, mot 120 som restauranten kunne huse. 

Tross smittevernstiltak og restriksjoner, har TASTE overlevd pandemien, men det var ikke en selvfølge. Simon sier at de umulig hadde overlevd ennå en nedstenging. 

Maten er ingenting annet enn fantastisk. Menyen består av god og ærlig mat, laget fra bunnen av. Du kan velge mellom salat, burger, pasta, sjømat og kjøtt. De tilbyr også vegetariske og veganske alternativer. Spesialiteten er skalldyrsplatået! Besøk TASTE mat & vinhus i Trysil, i bunnen av Sindrebakken. 

Adresse: Velkomstvegen 35, 2420 Trysil

Book bord her. 

https://www.tastetrysil.no/