Anette Kvikstad Eriksen

Key Account Manager

Hei! Jeg heter Anette, og har vært hos Palmer Group i over ti år. Med lang fartstid i hotell- og restaurantbransjen, både i Norge og Sveits, brenner jeg for vin og mat. Jeg er også utdannet sommelier, og har høyt fokus på å heve kompetansen ute hos kundene mine. Jeg lever og ånder for god service, kvalitet og å skape suksess i samarbeid med kundene mine i Stor-Oslo og Nord-Norge. Faktisk har flere har kundene mine vært med meg helt fra start, samtidig som jeg har stiftet mange nye og spennende kundebekjentskaper underveis. Ingen bar er for liten, og ingen bordsetning er for stor. Jeg hjelper mer enn gjerne til med å finne riktig øl til burgeren, så vel som de perfekte boblene for å starte kvelden. Én eller tusen gjester – alle er like viktige! I ryggsekken har jeg struktur og disiplin fra Sveits, i tillegg til engasjement og kunnskap, men mest av alt har jeg kjærlighet for gode historier, små produsenter og gode smaker – alt for at kundene skal lykkes med sin drøm og gi sine gjester den opplevelsen de fortjener. Jeg sier som Gabrielle; «Ring meg»!

Telefon

+47 938 58 054

E-mail

anette@palmer.no

Statistikk horeca 2020

Slik oppførte vi oss under pandemien.

I juni 2020 drakk nordmenn nesten dobbelt så mye rosévin som året før.

47%

I juni 2020 drakk nordmenn nesten dobbelt så mye rosévin som året før.

Da utelivet åpnet igjen i sommer drakk vi 39% mer perlende vin enn året før.

39%

Da utelivet åpnet igjen i sommer drakk vi 39% mer perlende vin enn året før.

I september 2020 økte salget av whisky med 170%.

170%

I september 2020 økte salget av whisky med 170%.

I desember 2020 økte salget av alkoholfri drikke med 486%.

486%

I desember 2020 økte salget av alkoholfri drikke med 486%.

Aurora Spirit Distillery

Aurora Spirit Distillery er verdens nordligste whisky-destilleri, som ligger ved foten av Lyngsalpene i Troms. Ideen om å kombinere alkoholproduksjon og turisme ble unnfanget i 2011, da legen Hans-Olav Eriksen, dykkeren Tor Petter Christensen og frisøren Anne-Lise Hausner diskuterte en mangelvare innenfor kortreist mat og drikke. Hvorfor fantes det ikke lokale alkoholholdige drikkevarer å tilby nordlysturistene? Trioen hadde samarbeidet om reiselivsprosjekter tidligere, og etter et faglig besøk til Skottland så de markedsmuligheten som lå i koblingen mellom whiskyturismen i Skottland og den eksplosive nordlysturismen i Nord-Norge. I 2016 bestemte de seg for å dedikere seg til prosjektet på heltid, og Aurora Spirit ble etablert.

Aktuelt

Presse

Eventer