
Fermentert i ståltanker med utvidet skallkontakt. Malolaktisk gjæring i
Rupert & Rothschild Classic er en fyldig og velbalansert rødvin som passer godt til kraftige kjøttretter som biff, lam og vilt, samt til ost og sjokolade. Vinen har en intens aroma av mørke bær, plommer og krydder, med hint av eik fra fatlagringen, som gjør den til en utmerket match til retter med rike smaker.
3 g/l
Cabernet Franc 15%, Cabernet Sauvignon 35%, Merlot 50%
5.9 g/l
Rupert & Rothschild Classique, som er en rødvin, bør serveres ved en temperatur som fremhever dens aromaer og smaker på best mulig måte. Generelt sett anbefales det å servere rødviner, spesielt dem som er laget av druesorter som Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc (som vanligvis er inkludert i Classique-blendingen), ved en temperatur på rundt 16-18 grader Celsius.
3-7 år
11164801
Glass
Noen av de vanlige jordtypene i Sør-Afrika inkluderer granitt, leire, kalkstein og sandstein. Disse jordtypene kan bidra med forskjellige mineraler, dreneringsegenskaper og næringsinnhold til vinstokkene, som deretter kan påvirke druene og vinens karakter.