

Øko. Manuell innhøstning i små kasser de to første ukene i februar. Direkte i pressen uten avstilking, for å oppnå kompleks aroma. Kaldmaserasjon på 8°C i 24 timer for å ekstrahere aroma og smak. Gjæring på maks 20°C i 15 dager. Annengangsgjæring på flaske og sur lie i 16 måneder.
Ideell som aperitiff, og for eksempel til spekemat og retter av hvit fisk.
8 g/l
Chardonnay 75%, Pinot Noir 25%
8.5 g/l
12924301
6405823
Glass
All vin fra Domaine Bousquet er økologisk. Vinmarkene ligger på 1200 m.o.h. Stor variasjon mellom natt/dag temperatur. Jordsmonnet er sandholdig leirjord, kalksteiner.
Domaine Bousquet
Familien Bousquet har fullt fokus på bærekraft av hensyn til naturen og fremtidige generasjoner. De produserer økologisk kvalitetsvin ved foten av Andesfjellene, 1200 m.o.h., nærmere bestemt Argentinas indrefilet: Uco Valley i Mendoza.