
Druene høstes for hånd og gjennomgår en forsiktig vinifikasjon. Fermenteringen skjer delvis i rustfrie ståltanker og delvis i små franske eikefat ved kontrollerte temperaturer. Etter fermenteringen lagres vinen i ståltanker i fire måneder, med en liten andel i barriques
Fisk og skalldyr: Stekt eller bakt hvit fisk, reker, kamskjell, blåskjell.
Pasta og risotto: Pasta med skalldyr, sitronrisotto, eller risotto med asparges.
5 g/l
Chardonnay 90%, Pinot Bianco 10%
6.5 g/l
som alle hvite viner
2-5 år
2763201
6659528
glass
Sandholdig jord, Lett leirjord, og Skifer og steinete underlag.
Frescobaldi
I over 30 generasjoner (gjennom 700 år), har adelsfamilien Frescobaldi vært hengivne til produksjonen av fantastiske toskanske viner. De har en egen evne til å produsere viner som gjengir kvaliteter fra jordsmonnet til hvert terroir på en bemerkelsesverdig god måte. I dag består Frescobaldi av 7 velkjente eiendommer i Toscana; Nipozzano, CastelGiocondo, Pomino, Ammiraglia, Castiglioni and Remole. I 2020 ble Frescobaldi kåret som 'Winery of the Year' av Gambero Rosso. President Lamberto Frescobaldi er også å se på forsiden av Wine Spectator i 2021.