Dato: Torsdag 12. september 2024
Tid: kl. 18-20
Pris: kr. 1090,- + billettavgift
Sted: La Cave, Lille Grensen 7, Oslo


Klikk her for billetter

Vigdis Rosenkilde er sertifisert kakao- og sjokoladesmaker, og ble under verdensmesterskapet, International Chocolate Awards, (26. november 2023) gullmedaljevinner og «Best competition overall winner».

Vigdis vil stå for innføringen i sjokoladens og kakaoens interessante historie. Hun regnes som en av verdens ledende eksperter innen kakao, og har reist i Latin-Amerika på jakt etter de beste kakaobønnene. Vigdis kjøper selv inn råvarene, og er opptatt av at bonden skal få en rettferdig pris. Vi smaker hennes gullmedaljevinner KITENI, sammen med flere av Palmers kvalitetsviner.

Vår kjellermester, Arne Kristian Gjelsten, loser deg gjennom dette arrangementet, og står for i innføringen i vinens spennende historie. Han er utdannet sommelier og er lidenskapelig interessert i vin.
Arne Kristian har besøkt vingårder i flere deler av verden siden 1989, og er en erfaren vinsmaker med flere års erfaring fra Vinmonopolet.

Gjennom kurset i vårt eventlokale, La Cave, vil du få en innføring i vinens og kakaoens historie, samt delta i smaking av både vin og sjokolade med veiledning fra våre fremdragende eksperter. Det blir mulighet til å stille spørsmål.

Vigdis Rosenkilde og Arne Kristian Gjelsten har smakt seg gjennom et stort utvalg av Palmerviner og unike premiumsjokolader med kakao fra Peru. Sammen har vi landet på smakskombinasjoner av vin og sjokolade som vi ønsker at du skal oppleve! Vi kan love at du vil få smake på noen av verdens beste kakaoprodukter, i kombinasjon med kvalitetsvin fra Palmer Group.


Kurset holdes for en liten gruppe i vårt flotte eventlokale, La Cave, i Lille Grensen 7 - midt hjertet av Oslo.

Kurset er også en perfekt gave til en vin- eller sjokoladeelsker! Det blir muligheter til å kjøpe sjokolade etter kurset. Du kan ellers finne Rosenkildes sjokoladebarer i flere utsalgssteder med fokus på kvalitet. Rosenkilde leverer også sjokolade til Det Kongelige slott. Palmer Group er en av Norges største og fremste vinimportører med hele 26 års bransjeerfaring!